Nieuws

Lees hier de laatste leutige nieuwtjes over de Leutfabriek:

 

25 februari 2019
Door een oplettende gebruiker van De Leutfabriek in de bosjes gevonden en vandaag terug bezorgd. [met 2 kratjes bier voor onze inzet :-)] Thanks!!!!
Lees verder
24 februari 2019
Jammer, t was maar van korte duur, we weten dat we geliefd zijn maar om nu gelijk al het verwijzingsbordje te stelen.
Lees verder
22 februari 2019
T kost wat tijd, maar dan heb je ook wat. We worden al goed gevonden maar nu nog beter!!! Thanks to De Gemeente Terneuzen voor het realiseren van de bewegwijzering
Lees verder
17 februari 2019
T was weer een druk dagje in De Leutfabriek. Van jong tot oud kwam even kijken naar de creaties voor komend jaar of gewoon ff een nieuwe outfit scoren voor mee die dagen.
Lees verder
02 februari 2019
Dat wil je niet missen toch?
Lees verder
20 januari 2019
Uit handen van Prins Benito en z'n adjudant Blikando, een duim mogen ontvangen en wat veren in ons .... Voor onze inzet. Top!!! Als Directie vinden we dit natuurlijk enorm leutig, maar we willen zeker de vrijwilligers die ons helpen om de fabriek te laten draaien hierbij bedanken.
Lees verder
19 december 2018
De gemeenteraad heeft het unaniem vastgesteld: We moeten GEKOESTERD worden !!!! Daar zijn we natuurlijk enorm happy mee.
Lees verder
17 december 2018
Grote dank aan Trident Safety Services, wederom dragen ze zorg voor het keuren van onze blusmiddelen.
Lees verder
20 november 2018
Iemand nog wat brandhout nodig? gratis af te halen. [De liefhebber die het wilde hebben heeft het nog steeds niet afgehaald] stuur ff een pb tje bij interesse
Lees verder
28 september 2018
Mocht je morgen wat bonnetjes over hebben, factory festival steunt ons met deze opbrengst
Lees verder
28 augustus 2018
t is LEUTFABRIEK!!!! nog maar 5 jaar. Vlaanderenhal is al een tijdje failliet.
Lees verder
25 augustus 2018
Zo af en toe krijgen we een fotootje toegestuurd. Dit is er ook 1 uit de oude doos. Nog een dichtgetimmerde locatie [stadskantoor en vlaanderenhal].
Lees verder
17 augustus 2018
Ff happen met bestuur met de handjes van de Leutfabriek
Lees verder
30 juli 2018
Af en toe krijgen we wat plaatjes uit de oude doos. Textielfabriek "de Schelde" nu dus "De Leutfabriek. dank aan Eddy Kalfsvel
Lees verder
06 juni 2018
Ik zou zeker eens een kijkje nemen as weekend
Lees verder
09 april 2018
KOESTEREN!!!!! :-), Koesteren; Iets koesteren betekent ergens heel zorgzaam mee omgaan, waar iemand een emotionele band mee voelt. Zowel personen als andere organismen, denk aan dieren en planten, als producten kunnen gekoesterd worden. Dit komt uit de grote enquête "in je Sas'. Top zijn we zeer blij mee. Als jullie ons blijven koesteren, koesteren wij jullie :-)
Lees verder
05 april 2018
Zo de kleuren zijn bepaald. Als jullie nog ff allemaal stemmen bij de Raboclubkas Campagne, komt t helemaal goed
Lees verder
03 april 2018
Je stem vertalen wij gelijk in kleur!!! Komende periode willen we zorgen dat de buitenboel weer netjes in de lak komt. Geef daarom ons je stem in de Raboclubkas campagne en we maken er een kleurrijk geheel van.
Lees verder
28 maart 2018
Vandaag weer toeters en bellen bij de Leutfabriek. Oefening Veiligheidsregio Zeeland.
Lees verder
16 maart 2018
De lift is klaar!!!! en is ook al flink gebruikt. Een hele grote dank aan iedereen die er aan mee gewerkt heeft, in handjes maar ook in centjes!!! Speciale dank aan Peter Korstanje. Onder zijn leiding en krachttermen is het geheel in goede banen gelopen
Lees verder